Naar het volledige familieaanbod

Nocturnes in het Red Star Line Museum zijn doorgaans deftige gelegenheden met dames op hoge hakken en heren met een das. Het Red Star Line Museum is dan extra lang open en dat maakt een bezoek extra speciaal.

Maar het moeten niet altijd de grote mensen zijn die ’s avonds door het museum dwalen. Tijdens de meeste schoolvakanties nodigt het Red Star Line Museum dan ook gezinnen met kinderen uit om het museum na zonsondergang te bezoeken.

Koop tickets

De kapitein van de Red Star Line ontvangt je bij vertrek. Eens op weg poseer je als landverhuizer voor de fotograaf. Na een controle door een strenge dokter, speel je aan boord van het schip uren ‘vergeten spelletjes’. Op het einde van de avond vaar je veilig de haven van New York binnen. Tijdens de reis hoor je de belevenissen van vele andere jonge landverhuizertjes.

Kom en ontdek het museum eens op een andere manier. Check in aan de balie en vertrek op avontuur. Onderweg krijg je spannende verhalen te horen. 

 

Praktisch

Koop tickets

  • Wanneer? Vrijdag 3 november 2017, van 18 uur tot 21 uur (De laatste boot vertrekt om 19u30).  
  • Voor wie? Voor gezinnen met kinderen van 6 tot 12 jaar. Kinderen worden steeds begeleid door een volwassene.
  • Tickets? 5 euro basistarief, 20 euro gezinsticket (= 2 volwassenen met maximaal 4 kinderen). Bestel je tickets online of aan de kassa in het museum. Het Red Star Line Museum heeft een beperkte capaciteit. Wenst u zeker te zijn van uw bezoek, boek dan uw tickets online.
  • A-kaart actie: Gratis toegang voor één persoon in ruil voor A-kaartwaardebon. Inruilen enkel mogelijk aan de balie van het Red Star Line Museum.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief