donderdag 25 februari 2021 van 20:00 tot 21:00
Individuele bezoekers

Misschien ken je Ief van ‘Iedereen Beroemd’? Ief bracht brieven van België naar Italië en omgekeerd. Hij leverde de brieven handmatig af op een typisch Italiaans voertuig, een Paggio-Ape. ‘Post’ draait dan ook rond de brief als communicatiemiddel. De voorstelling speelt in op gemis, heimwee en nood aan traagheid. In ‘Post’ komt Ief Postino niet alleen vertellen over ontmoetingen met de briefschrijvers en –ontvangers. Hij staat met zijn publiek ook stil bij hoe we vandaag communiceren en vermengt persoonlijke verhalen in de voorstelling.

‘Post’ past prachtig binnen onze expo ‘Destination Sweetheart’ vol brieven van geliefden. Mensen migreren omwille van allerlei redenen. Geliefden volgen en laten op hun beurt geliefden ( vrienden, familie, …) achter. Brieven zijn dan hét middel om toch met elkaar in contact te blijven.

Praktisch

  • Wat? Livestream van de voorstelling Post, vanuit het Red Star Line Museum. Curator Lien Vloeberghs geeft een intro over de expo Destination Sweetheart. Daarna brengt Ief Postino zijn verhaal.
  • Wanneer? 25/02/2021. Om 19.45 uur komt de link beschikaar, de voorstelling duurt van 20 tot 21 uur.
  • Waar? Gewoon bij jou thuis, op de dag zelf kun je via deze pagina naar de video gaan.
  • Prijs? Gratis
  • Krijg je graag een herinnering aan deze activiteit? Dat kan, je kunt je gegevens achterlaten en dan sturen wij een paar dagen voor de livestream nog een mailtje naar je met een overzicht van deze praktische informatie. Dit is zeker niet verplicht om de livestream te kunnen volgen.
  • Niveau voor Nederlands (Taaloefenkansen):

    Niveau 3 voor Nederlands om te oefenen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief