Programmatie: 

LET OP:
Kom je op 24, 25 of 26 september naar het museum? Als je je bezoek zorgvuldig plant, dan kan je ook nog de wielrenners toejuichen die het museum passeren tijdens het Wereldkampioenschap Wielrennen. Het parcours loopt langs het museum. Dit heeft wel een impact op de bereikbaarheid van het museum. Lees meer op slimnaarantwerpen.be

Zeg ja en verklaar jouw Sweetheart de liefde. Wat voel je voor mekaar? Wanneer sloeg de vonk over? Hoe zie je de toekomst samen? Wat heb je voor mekaar over? Bewandel de rode loper, 30 meter hoog tot op onze toren. Ceremoniemeesters Soe Nsuki, Lotte Dodion, Jaouad Alloul en Iris Carta bezegelen er in intieme kring jullie relatie met nieuwe en artistieke rituelen: muziek, woord, een grapje en meer. Inclusief foto, drankje en panoramisch uitzicht op de Schelde.

Schrijf je in!

Wie zijn de ceremoniemeesters?

Portret van Soe Nsuki

Soe Nsuki, za 25/09, 10u-14u 

Standup comedian, positivo en mens op aarde.

Bij Soes liefdesceremonie staan plezier maken en verbinding centraal. Denk: diep in elkaars ogen kijken, positieve dingen benoemen en een gepersonaliseerde handshake. Want niets zegt "ja, ik wil" als een geheim handgebaar tussen geliefden!

Portret van Lotte Dodion

Lotte Dodion, za 25/09, 14u-18u 

Dichter, performer en poëziemissionaris.

In de ceremonie van Lotte staat de taal van de liefde centraal. Lotte brengt de woorden, jullie de liefde. Samen leggen jullie nieuwe geloften af die voor altijd in jullie hartkamers zullen blijven zinderen.

Portret van Jaouad Alloul

Jaouad Alloul, zo 26/09, 10u-14u 

Kunstenaar, ondernemer, levensgenieter en eeuwige romanticus.

Jaouad neemt jullie mee naar het eerste moment, het moment van ontmoeting. Samen ontdekken jullie wat de eeuwige vlam bij jullie doet branden. Een streepje muziek en het ritme van een liefdevol hart dat klopt voor elkaar, maakt de ceremonie compleet. 

Portret van Iris Carta

Iris Carta, zo 26/09, 14u-18u (volzet)

Ritualiste, performer, kunstenaar, nomade, doula en circushart.

Iris maakt met jullie een minireis naar de geheime kamer van de liefde. Ze helpt je eerst je hart te ontgrendelen om daarna vol vertrouwen nog dieper te verbinden in liefde. 

Huwelijks- & liefdesrituelen zijn universeel. Tijdens de zomermaanden gaan we hierover in gesprek met verschillende groepen: families via Blok 2030, socio-culturele verenigingen en anderstaligen via de Zomer van Atlas … De verhalen, anekdotes en gebruiken die naar bovenkomen, lees je hier. Ze zijn ter inspiratie voor de liefdesgeloftes tijden het slotweekend.

Praktisch

  • Liefdesgeloftes in intieme kring op 25 en 26 september, tussen 10 en 18 uur, op de toren van het Red Star Line Museum.
  • Alle koppels welkom: je mag, maar moet niet getrouwd zijn.
  • Je ceremonie duurt +/- 10 minuten. Daarna trakteren we je op een drankje en een stuk taart in het Upper Deck café.
  • Vrienden, familie als getuigen zijn welkom. (Max. 6)
  • Kom in stijl en trek je mooiste ceremonie-/trouwkledij aan
  • Gratis
  • Taalniveau: 
    Niveau 1 voor Nederlands om te oefenen.

Schrijf je in!

Vragen?

redstarline@antwerpen.be

Foto's: © Sigrid Spinnox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief