Big Apple Swing

In samenwerking met Neo Retro, dé specialist in retro entertainment, toveren we onze Loods om in een jaren ’20 danszaal. Met initiaties en demonstraties van de Charleston, flapper-girls, feestmuziek uit die Roaring Twenties en de juiste retro inkleding.

Detail – de Big Apple Swing is een Charleston-routine, bekend gemaakt door de Red Star Line-passagier Arthur Murray. Bereidt u nu al voor en maak indruk op de dansvloer!

Meet the flapper-girls

Flappers, flapper-girls of garçonettes zijn de pin-ups van de jaren ’20. Zelfbewuste vrouwen met zware make-up en korte rokken. Ze dronken stevig, reden auto en luisterden naar jazz. Flappers waren uitdagend, brutaal en provocerend.

Flappers kunnen dus niet ontbreken op deze dansavond. Roulette Girl verrast u met haar mobiele roulette. Zet in op uw lucky number en word de koning van de tafel. Paparazzi Girl flitst u en uw gezelschap met haar instant camera. En die foto’s neemt u gewoon mee naar huis.

Klik op de foto hieronder voor de fotoreeks van de eerste Big Apple Swing op 22 oktober 2016.

Big Apple Swing - Roaring Twenties-dansavond in het Red Star Line Museum

Programma

21 uur: deuren open
21- 21.30 uur: Roulette Girl
21.30-22 uur: dansinitiatie Charleston met Crazy Legs Joris
22-23 uur: Paparazzi Girl
22.30-23 uur: dansdemonstratie Charleston met Crazy Legs Joris

Muziek – DJ Bruno 

 

Praktisch

Cruise Away

Even uitrusten tussen twee nummers? Leer dan de crew en passagiers van de Red Star Line-schepen kennen op de expo ‘Cruise Away. Met Red Star Line de wereld rond’. Ontdek de expo op de website via redstarline.be/cruiseaway

Meld je aan voor onze nieuwsbrief