Bezoek met gids

Met een gids wordt een museumbezoek nog leuker en interessanter. Hij vertelt je allerlei verhalen en interessante weetjes over onze collectie en de tijdelijke expo's. We bieden verschillende gegidste rondleidingen en stadswandelingen aan die je kan boeken op een tijdstip naar keuze. Kan je geen groep samenstellen om een gids te boeken, dan kan je op zondag gewoon aansluiten bij een rondleiding 'Gids zoekt groep'.

Rondleidingen en stadswandelingen
Een groep krijgt een rondleiding in de tijdelijke expo
Over eerste ontmoeting, de afstand tussen beide partners, het trouwfeest, de reis, de aankomst. Over de liefde, maar ook over de twijfel. Een gids vertelt de verhalen tijdens een interactieve rondleiding.
Rondleiding
Interactieve rondleiding gebaseerd op de verhalen van landverhuizers. Geschikt voor volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar.
Rondleiding
Een interactieve rondleiding voor groepen gebaseerd op verhalen over migratie vroeger en nu.
Foto: Frederik Beyens
Rondleiding
zondag 25 april 2021 van 13:30 tot 15:00
Individuele bezoekers
Hoor je graag één van onze museumgidsen vertellen, maar kan je niet aansluiten bij een groepsrondleiding? Dan is dit iets voor jou.
Wandeling
Een twee uur durende wandeling op het Eilandje, in de omgeving van het Red Star Line Museum.
Wandeling
Een drie uur durende wandeling waarbij je het spoor volgt van de landverhuizers van bij hun aankomst in het station tot in de haven.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief