Word Bolder-partner

In de Kennishoek van het museum kunnen bezoekers zich verdiepen in thema’s die in de hoofdtentoonstelling aan bod komen en hun eigen migratiegeschiedenis – of die van hun familie – reconstrueren.

Uw financiële bijdrage van 1.000,- euro maakt u Bolder-partner van het Red Star Line Museum. Daarmee draagt u bij aan de verdere kwaliteitsvolle uitbouw van de Kennishoek.

Als bolder-partner van de Red Star Line:

  • wordt uw naam vereeuwigd op de ‘Donor Wall’ aan de ingang van het museum. Van het totaal aantal van 147 plaatsen voor Bolder-partners zijn er reeds 92 ingevuld!
  • krijgt u een persoonlijke Red Star Line-familiehistoriek. Benieuwd of ook uw verre familieleden tot de miljoenen passagiers behoorden die rond de vorige eeuwwisseling in Amerika op zoek gingen naar geluk en een beter bestaan? Wij doen de research en u ontvangt een familiehistoriek.
  • krijgt u een miniatuurbolder die uw steun aan en partnership met het Red Star Line Museum symboliseert. Het is een verwijzing naar één van de enorme meerpalen, die ooit speciaal voor de ‘Belgenland II’ – het vlaggenschip van de Red Star Line – werden gebouwd aan de Rijnkaai te Antwerpen.

Bolder-partner wordt u na een storting van 1.000,- euro (exclusief 21% BTW) op het rekeningnummer van Red Star Line:

IBAN BE41 7350 2393 2110  
BIC KREDBEBB

met vermelding ‘bolder-partner’.

Van zodra wij uw storting ontvangen hebben, nemen wij contact met u op ovul het online formulier in.

 

Word Mecenas

Draagt u het Red Star Line Museum een warm hart toe? Dan kan u steunen door middel van een financiële gift. Bijkomende financiële middelen zijn immers nodig voor de verdere museumexploitatie: tijdelijke tentoonstellingen, extra productie van audiovisuele media.

Als Mecenas van het Red Star Line Museum:

  • wordt uw naam vereeuwigd op de ‘Donor Wall’ aan de ingang van het museum
  • krijgt u een fiscaal attest van de Koning Boudewijnstichting

U wordt Mecenas van het Red Star Line Museum na een gift van 1.000,-euro - meer mag ook – op het rekeningnummer van de Koning Boudewijnstichting:

IBAN BE10 0000 0000 0404
BIC BPOTBEB1
Met vermelding ‘Project L82.005’

 

Word Sponsor-partner

Wilt u een prestigieus visitekaartje voor uw onderneming? Wilt u uw naam en die van uw bedrijf verbinden aan het nieuwe Red Star Line Museum? (H)erkent u de aantrekkingskracht van het Red Star Line Museum? Word dan exclusieve Sponsor-partner!

Het Red Star Line Museum biedt aan een beperkt aantal ondernemingen de mogelijkheid zich te engageren als sponsor-partner voor een sponsorpakket ter waarde van 50.000 euro en 10.000 euro.

Een museum sponsoren betekent prestige en imago-verbreding voor uw onderneming. Bovenop deze status komen nog de concrete tegenprestaties.

Interesse?

Neem contact op met:

Ingrid Lampaert
Adviseur Funding en Mecenaat
ingrid.lampaert@stad.antwerpen.be
+32 3 292 36 01

Meld je aan voor onze nieuwsbrief