Het hele jaar door

Familiekoffer

Vanaf 6 jaar

In ons familiespel volg je het verhaal van Bessie, een meisje van 9 jaar dat met haar gezin naar Amerika reist. In het museum ga je op pad met opdrachten en weetjes over de Red Star Line. Lees telkens een stuk van het familieverhaal en teken, schrijf of vertel.

Gratis activiteit, reserveren is niet nodig.

Familierondleiding

vanaf 6 jaar

Reis samen met je (klein)kinderen de landverhuizers achterna. Het Red Star Line Museum zorgt voor een familierondleiding op maat, met een gids.

Max. 15 personen per gids
Prijs: € 85 per groep + toegang museum

Duur: 90 minuten

Reserveer je gids via Visit Antwerpen: tel. +32 3 338 95 30 of tickets@visitantwerpen.be

Nieuw: vier je verjaardag aan boord !

Vind in onze museumzalen inspiratie voor hét verjaardagsfeest. Blader door onze feestmenu’s, uitnodigingen, party music en feestkledij. Een gids neemt je mee op pad. Plannen gemaakt? Met een stopmotion filmpje bouwen jullie je eigen feestje. En daarna is er lekkers in ons museumcafé.

Meer info

Zondag = Familiedag

Net zoals tijdens de schoolvakanties, zijn families elke eerste zondag van de maand baas in het museum. 

Speelvogels op reis: buggytour

1,5 - 3 jaar

Is een museum ook op maat van mini’s? Mag er ook gespeeld worden in het Red Star Line Museum? Zeker en vast. Ga mee op reis en ontdek enkele speelplekken in de museumzalen. Rollen, kruipen of zingen: alles kan, terwijl je als(groot)ouder ook reisverhalen op maat krijgt. We reizen in duo: één volwassene en één kind.

Deze activiteit is gratis. Je betaalt alleen de toegang tot het museum. Er start een tour om 10 uur, en een om 10.30 uur. De tour start aan de balie en duurt 1 uur.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief