Upper Deck wordt uitgebaat door Keukentuig, die ook de catering van de Red Star Line Museumevents verzorgt. Naast een ruim assortiment aan warme en koude dranken, maken ze ook heerlijke belegde broodjes, afgebakken croissants en chocoladebroodjes, warme soep of dagverse taart. Wekelijks is er een wisselend suggestiemenu.

Kom je graag met een groep lunchen? Dan reserveer je best even op voorhand via alexander@keukentuig.be.

Houd zeker de museumagenda in het oog voor speciale activiteiten in het museumcafé.

Zondags ontbijt

Keukentuig serveert op zondagochtend vanaf 10.00 uur een uitgebreid ontbijt met:

  • verschillende soorten brood
  • croissants
  • zoete smeersels
  • huisgemaakte spreads
  • diverse salades
  • gekookte eitjes
  • yoghurt met granola
  • vers fruit

Praktisch

  • Prijs: € 14, inclusief een koffie, thee of een fruitsap. Kindjes jonger dan 12 jaar eten aan de helft van de prijs.
  • Reserveren is noodzakelijk. Wees op tijd, want vol = vol. Stuur een mailtje naar alexander@keukentuig.be

Meld je aan voor onze nieuwsbrief