Door de coronamaatregelen is het café momenteel gesloten. Mail voor meer informatie naar alexander@keukentuig.be of neem een kijkje op hun Facebookpagina

Het museumcafé Upper Deck vind je op de mezzanine in De Loods (bereikbaar met de lift). Op de kaart staan zowel koude als warme snacks en drankjes. De kleintjes kunnen naar hartenlust grabbelen in een bak met speelgoed die er staat.

In een hoek van het café staan enkele pc's waarmee je opzoekingen kunt doen in een database met de namen van passagiers die lang geleden op Ellis Island in Amerika toekwamen. Misschien vind je wel een familielid terug dat geëmigreerd is? 

Er liggen enkele exemplaren van de 'Passenger' ter inzage. Dat is het periodieke tijdschrift dat het Red Star Line Museum uitgeeft en de schenkers op de hoogte houdt van het reilen en zeilen van het museum.

Het museumcafé is ook de locatie voor onze 'Upper Deck Avonden'. Elke laatste woensdag van de maand bezoek je het Red Star Line Museum gratis en blijft het café langer open. Tijdens een Upper Deck Avond programmeren we dan een activiteit die aansluit bij of dieper ingaat op het thema van de tijdelijke expo. Die expo kan je dan bezoeken na de gewone openingsuren, daarna kan je je nestelen in het gezellige café, waar je bij een hapje of een drankje het avondprogramma kan volgen.

Upper Deck wordt uitgebaat door Keukentuig, die ook de catering van de Red Star Line Museumevents verzorgt. 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief