We verwelkomen je graag in het Red Star Line Museum, maar hou wel rekening met de verschillende voorzorgsmaatregelen. Lees ze aandachtig op onze pagina met Praktische info
Reserveer ook zeker op voorhand je tickets. Zo voorkom je volle tijdsblokken. Zeker in het weekend durven die voor te komen! Momenteel mag de bubbel waarmee je naar het museum komt enkel bestaan uit je huisgenoten en een vast knuffelcontact. 

Nieuws
vrouw kijkt naar object, man kijkt naar een ander object
Het Red Star Line Museum kan je ook digitaal beleven. Luister naar verhalen, begin te knutselen tijdens een digitale workshop of doe inspiratie op voor een leuk verjaardagsfeestje thuis.
Tentoonstellingen
Foto van landverhuizers in de Loods
Het Red Star Line Museum nodigt je uit op een boeiende tocht. Ontdek het verhaal van de stad, haar haven en de landverhuizers.
Tijdelijke expo
Een tentoonstelling over moed, romantiek, liefde en veerkracht. Maar ook over pijn en worsteling. Over mensen die hun thuisland verlaten om bij hun geliefde te zijn en een heel nieuw leven beginnen.
Er is altijd wel wat te doen

Groepsbezoeken en rondleidingen zijn op dit moment nog niet mogelijk.

Kinderen voeren een opdracht uit
Familiespel
Ga op pad in het museum met verschillende opdrachten en kom zo meer te weten over de landverhuizers.
Plan je bezoek
Het Red Star Line Museum is opnieuw geopend. Koop online tickets voor een bezoek tijdens een vastgelegd tijdsblok.
foto: gezinsactiviteit in het Red Star Line Museum
In het Red Star Line Museum kan je dikwijls deelnemen aan verschillende activiteiten. Lezingen, workshops, rondleidingen, kinderateliers, voorstellingen ... Je vindt alles terug in onze activiteitenkalender.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief