foto: gezinsactiviteit in het Red Star Line Museum
In het Red Star Line Museum kan je dikwijls deelnemen aan verschillende activiteiten. Lezingen, workshops, rondleidingen, kinderateliers, voorstellingen ... Je vindt alles terug in onze activiteitenkalender.
kinderen zitten aan tafel met papieren voor zich, vrouw deelt papieren uit
zondag 07 maart 2021 van 13:00 tot 16:00
Individuele bezoekers
Elke eerste zondag van de maand zijn families baas in het museum en organiseren we leuke activiteiten voor gezinnen met (klein)kinderen. We spreken af tussen 13 en 16 uur.
op een groot doek wordt een afbeelding van een schip geprojecteerd, aan de zijkant zit een man met een microfoon op een stoel
Tijdens de Upper Deck Avonden programmeren we activiteiten die aansluiten bij of dieper ingaan op het thema van de expo.
3 volwassenen kijken naar een schikderij, kinderen zitten op een bank
Op zoek naar een boeiende en interessante uitstap? Doe jezelf, collega’s, familie of vrienden een boeiende rondleiding in het museum cadeau.
Foto: Frederik Beyens
Rondleiding
zondag 25 april 2021 van 13:30 tot 15:00
Individuele bezoekers
Hoor je graag één van onze museumgidsen vertellen, maar kan je niet aansluiten bij een groepsrondleiding? Dan is dit iets voor jou.
vrouw wijst iets aan, toehoorders kijken in de richting van de hand
Ben je leerkracht Nederlands voor anderstaligen in het avondonderwijs of begeleid je een groep ‘Inburgering’? Dan kan je met de cursisten het museum ’s avonds bezoeken.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief