We verwelkomen je graag in het Red Star Line Museum, maar hou wel rekening met de verschillende voorzorgsmaatregelen. Lees ze aandachtig: redstarline.be/coronavirus.

Tentoonstellingen
Foto van landverhuizers in de Loods
Het Red Star Line Museum nodigt je uit op een boeiende tocht. Ontdek het verhaal van de stad, haar haven en de landverhuizers.
Tijdelijke expo
Veldwerk is een installatie met memorabilia en objecten uit de persoonlijke collecties van recente vluchtelingen. Hun verhalen kruipen diep onder je huid. Nog te zien tot 3/08/2020.
Verwacht
Een tentoonstelling over moed, romantiek, liefde en veerkracht. Maar ook over pijn en worsteling. Over mensen die hun thuisland verlaten om bij hun geliefde te zijn en een heel nieuw leven beginnen. Te zien vanaf 25/09/2020.
Er is altijd wel wat te doen
Familiespel
Ga op pad in het museum met verschillende opdrachten en kom zo meer te weten over de landverhuizers.
Rondleiding
Reis samen met je (klein)kinderen en een gids de landverhuizers achterna.
Upper Deck, foto: © Victoriano Moreno
Iedereen is welkom in ons gezellig museumcafé 'Upper Deck' voor een hapje en een drankje. Door de coronamaatregelen is het café voorlopig enkel open na reservatie.
Plan je bezoek
Welkom in het Red Star Line Museum. We zorgen tijdens je bezoek voor een veilige omgeving en vragen je ook om enkele maatregelen in acht te nemen.
foto: gezinsactiviteit in het Red Star Line Museum
Een handige kalender geeft een overzicht van al wat er te beleven valt in het museum.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief