Zorg voor een witte kerst met dwarrellende sneeuwvlokjes in de schuddebol met Red Star Line scheepsmodel. Of schenk voor 8 euro per cadeaubon een droomreis naar het museum. De museumshop herbergt een schat aan onweerstaanbare hebbedingen: vintage affiches en postkaarten, Red Star Line horloges, draagtassen, schrijfwaren, … Speciaal voor de feestdagen krijgen uw cadeautjes een passende verpakking! 

Enkele hoogtepunten in de museumshop!

 

Suske en Wiske in het Red Star Line Museum

Tijdens een bezoek aan het Red Star Line Museum in Antwerpen vertelt Sidonia hoe haar groottante Wiske op jonge leeftijd alleen naar New York werd gestuurd. Daar beleeft ze een adembenemend avontuur.

 

Cadeaubon

Een droomreis onder de kerstboom! Met de Red Star Line-cadeaubon geef je een museumbezoek cadeau. De cadeaubon wordt origineel verpakt.

  • Prijs: 8 euro per cadeaubon

 

Schuddebol

Gegarandeerd een witte Kerst met deze Red Star Line-schuddebol.

  • Prijs: 5 euro

Papierwaren en schrijfgerief

Onze nostalgische Red Star Line-postkaarten, wenskaarten, posters en notitieboeken zullen niet misstaan onder de kerstboom. Potloden, balpennen, gommen of stickers. Ook voor de kleine beurs hebben we leuke geschenken! 

 

Uit de boeken

Het Red Star Line Museum biedt u een keuze aan boeken over het museum, de geschiedenis van de rederij, migratieverhalen van toen en nu en de collectie. Te verkrijgen in onze museumshop.

Lees meer

 

Red Star Line horloges en huisparfum

Mag het iets meer zijn? Dan zijn er voor vaders en grootvaders Red Star Line manchetknopen en Red Star Line horloges. Moeders en grootmoeders zullen blij verrast zijn met het huisparfum of de designvaas. Vergeet de bloemen niet!

 

Praktisch

Openingsuren museumshop

  • Dinsdag tot zondag van 10 tot 18 uur

Toegang gratis

Meld je aan voor onze nieuwsbrief